Diemen – Een woning in Diemen is dinsdag in alle vroegte het doelwit van een schietpartij geweest. Even voor vijf uur werd de woning aan de Steenen Kamer beschoten door twee daders. Een van de kogels kwam in de gril van een voor de deur geparkeerde wagen, een andere kogel kwam via de zijkant naast de deur in de woonkamer terecht. Gelukkig zat daar op dat moment niemand en raakte er ook niemand gewond.

Na de schietpartij zijn de twee daders er vandoor gegaan. De politie heeft nog naar ze uitgekeken maar vooralsnog zijn ze niet gepakt. Een stuk voor de woning aan de Steenen Kamer in Diemen is door de politie afgezet voor sporenonderzoek. Het is nog onduidelijk waarom de schietpartij heeft plaatsgevonden.

De woning die is beschoten, is van rapper Lexxxus, de rapper was toen de schietpartij plaatsvond thuis, maar is gelukkig dus niet gewond geraakt.