Amsterdam – De politie is in de nacht van maandag op dinsdag een zoekactie gestart na een schietpartij in Amsterdam. Rond kwart over een kreeg de politie meerdere meldingen van knallen op de hoek van de Meer en Vaart met de President Allendelaan.

Meerdere politie-eenheden, ambulances en een traumateam werden opgeroepen. De politie is op de hoek een zoekactie gestart terwijl de ambulances even verderop bij het politiebureau stonden te wachten. Er werd een huls op de grond aangetroffen waarna een groot gebied werd afgezet. Enkele meters verder werd ook iets aangetroffen.

Via twitter heeft de politie Amsterdam laten weten dat er geen gewonden zijn aangetroffen en ze nog opzoek zijn naar de eventuele verdachten. De Forensische Opsporing en een speurhond zijn gaan onderzoek doen op het plaats delict.