Velserbroek – Een jongeman is zondag in alle vroegte gewond geraakt bij een verkeersongeval in Velserbroek. Rond kwart over vier ging het mis op de Zon Bastion en botste de wagen tegen een boom om vervolgens gedraaid tot stilstand te komen.

In het voertuig, vermoedelijk de passagier, raakte een persoon door de harde klap tegen de boom gewond. Hij is door ambulancepersoneel opgevangen en na de eerste zorg naar het ziekenhuis vervoerd.

De eigenaar en vermoedelijke bestuurder van de wagen raakte bij het ongeval niet gewond. Hij is wel door ambulancepersoneel nagekeken maar bleek geen ernstig letsel te hebben opgelopen. Hij vertelde ook niet de bestuurder te zijn geweest maar vlak voor het ongeval uit de auto te zijn gezet. Hij heeft moeten blazen en is na het ongeval aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De zwaar beschadigde wagen is door een bergingsbedrijf opgehaald.